„La 75% din spectacol, cade cortina!

După ce salariile le-au fost reduse cu 25 %, actorii de la teatrul „Radu Stanca“ din Sibiu au cronometrat fiecare piesă, iar după 75% din durata acesteia, o întrerup pentru câteva secunde. Apoi, artiştii anunţă că, deşi ar putea să oprească spectacolul, îl continuă din respect pentru spectatori.

6 afișări
Imaginea articolului „La 75% din spectacol, cade cortina!

„La 75% din spectacol, cade cortina!

Artiştii n-au ieşit în stradă după reducerea salariilor cu 25%, ci au ales să-şi arate nemulţumirea, în mod inedit, acolo unde sigur cineva îi ascultă: pe "scândură", în timpul spectacolelor.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici