Ladislau Bölöni: Indignat!

Loţi este de acord cu campania lansată de ziarul „Adevărul“ şi este uimit de lipsa de reacţie a oficialilor clubului din Ghencea. Fostul jucător şi antrenor al echipei naţionale a României a discutat deschis cu „Adevărul” despre problema bannerului jignitor la adresa Ungariei.

5 afișări
Imaginea articolului Ladislau Bölöni: Indignat!

Ladislau Bölöni: Indignat!

„Adevărul”: Domnule Bölöni, sunteţi în temă cu scandalul iscat la meciul Steaua-Ujpest?Ladislau Bölöni: Da, am citit ce a apărut prin ziare, am văzut şi poza cu acel mesaj... Ce pot să mai zic? Am rămas şi eu uimit că s-a ajuns până aici.Cum aţi cataloga acest gest?Este foarte deranjant! Cred că toată lumea dezaprobă acel banner. Indiferent de ţara sau regiunea de unde vin, aceste manifestări sunt condamnabile. Mă deranjează că echipa pe care o iubesc a ajuns în asemenea hal.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici