Laurence Tacou: "I-am plătit 36.000 de euro Eleonorei Cioran"

Laurence Tacou, patroana Editurii L’Herne din Franţa, povesteşte cum a cumpărat manuscrisele lui Emil Cioran de la familia filosofului.

4 afișări
Imaginea articolului Laurence Tacou: "I-am plătit 36.000 de euro Eleonorei Cioran"

Laurence Tacou: "I-am plătit 36.000 de euro Eleonorei Cioran"

Misterul din jurul vânzării manuscriselor lui Emil Cioran s-a rispit. Unul dintre editorii francezi ai filosofului, Laurence Tacou, patroana Editurii L'Herne, a confirmat, ieri, într-un comunicat transmis EVZ, că, vara trecută, a cumpărat documentele de la cumnata scriitorului, Eleonora Cioran - pe care le-a vândut, acum o săptămână, prin intermediul casei "Binoche et Giquello".

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici