Le-a oferit cite o masina

Pentru Nicoleta Luciu intilnirea cu Zsolt Csergo este una mai mult decit benefica si fericita in acelasi timp. Vedeta l-a cucerit, in urma cu citiva ani, pe omul de afaceri, care pe linga ca este foarte bogat, arata si bine. Acesta, de cind a cunoscut-o, ii face numai cadouri de valoare si ii spune ca o iubeste in fiecare clipa.

1 afișare
Imaginea articolului Le-a oferit cite o masina

Le-a oferit cite o masina

Actrita ce joaca acum in telenovela "Inima de tigan" de la Acasa TV a primit, pina in prezent, mai multe atentii de la iubit, printre care si vreo trei masini. Ultima este un BMW de ultima generatie, dotat cu toate cele, iar sora sa, Iuliana, a primit si ea un Peugeot tot de la Zsolt. Generos, barbatul din viata brunetei cu sinii mari a vrut s-o faca fericita si pe cumnata sa, oferindu-i autoturismul cu pricina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici