Le este ruşine cu Băsescu?

Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici şi Vladimir Tismăneanu s-au plâns, ieri, la o dezbatere organizată de Centrul pentru Analiză şi Dezvoltare Instituţională, că sunt calomniaţi, denigraţi şi demolaţi în presă şi sunt stigmatizaţi ca fiind „intelectualii lui Traian Băsescu“.

4 afișări
Imaginea articolului Le este ruşine cu Băsescu?

Le este ruşine cu Băsescu?

Liiceanu a acuzat că majoritatea ziarelor şi a formelor de mass-media este ghidată după interese de grup. „Are voie, în România, un intelectual să se poarte ca un cetăţean vocal, sau este condamnat la muţenie? Are voie un intelectual să pună piciorul pe tărâmul politicii, sau este penalizat în cele mai incalificabile forme de denigrare, demonizare şi demolare?“, s-a întrebat filosoful. El susţine că, în acest moment, spaţiul public este confiscat de oamenii politici aflaţi la putere.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici