Lecţia Sadu pentru ieşirea din criză

Renaşterea unui oraş ruinat de criza economică prin efortul comun al locuitorilor. Aceasta este lecţia pe care Sibiul a predat-o întregii ţări în urmă cu 114 ani. Sibienii au pus mână de la mână şi au construit prima hidrocentrală interurbană din România.

9 afișări
Imaginea articolului Lecţia Sadu pentru ieşirea din criză

Lecţia Sadu pentru ieşirea din criză

Totul a pornit de la problemele economice şi politice care făcuseră din Sibiu, în jurul anilor 1890, un loc în care nu merita să trăieşti şi cu atât mai puţin să-ţi deschizi o afacere . Asta, pe fondul revoluţiei industriale din Occident. Mărfurile aduse din Austria, Germania sau Ungaria invadaseră Transilvania şi erau la jumătate de preţ, faţă de produsele similare autohtone.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici