Lectie de economie aplicata

Romania se confrunta cu o veritabila criza alimentara. Ceea ce vedem astazi, inclusiv cresterile de preturi la cartofi si paine, este de-abia inceputul. Guvernul, ca intotdeauna, nu face altceva decat sa inrautateasca situatia si nici nu prea da semne ca ar intelege seriozitatea situatiei.

5 afișări

Conducerea actuala a tarii este formata din personaje care sunt preocupate exclusiv de bataliile pentru fonduri bugetare si sefia PDL si care nu au nici cele mai elementare notiuni de economie politica. O alta specie de "specialisti" ce dirijeaza economia nationala sunt optimistii eterni care nu sunt capabili sa vada problemele economiei nationale, oricat de mari ar fi ele.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici