Legea medicamentelor invizibile

România s-a mai pricopsit cu o lege foarte bună în teorie, dar care nu va putea fi transpusă în practică din lipsă de fonduri. Astfel, începând de ieri, toate reţetele cumpărate de pacienţii internaţi, precum şi toate analizele efectuate din bani proprii vor fi decontate de managerii spitalului.

1 afișare
Imaginea articolului Legea medicamentelor invizibile

Legea medicamentelor invizibile

Cel puţin aşa prevede Legea 157, apărută în Monitorul Oficial de miercuri 23 iulie, care obligă spitalele să ramburseze bolnavilor toate cheltuielile efectuate pe perioada spitalizării cu medicamentele, materialele sanitare şi investigaţiile paraclinice la care ar fi fost îndreptăţiţi asiguraţii.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici