Leul şi Bursa au atac de panică

Scăderile pronunţate continuă la Bursa de Valori Bucureşti, cu deprecieri ale principalilor indici de peste 2 procente, cea mai pregnantă fiind pentru BET-FI, care a coborât cu 3,31%. Cauzele sunt aceleaşi care au determinat trendul din ultimele luni, la care se adaugă deprecierea leului faţă de euro până la minimele record ale ultimelor 12 luni.

1 afișare
Imaginea articolului Leul şi Bursa au atac de panică

Leul şi Bursa au atac de panică

Problemele macroeconomice ale României au fost dublate de îngrijorările de pe pieţele externe, determinate de creşterea preţului petrolului până foarte aproape de 100 de dolari pe baril şi de scăderea monedei americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici