Liana a petrecut Sarbatorile intr-un spital din Aus

Vedeta B1 TV Liana Stanciu a petrecut Sarbatorile de iarna impreuna cu fetita sa, Teodora, in spitalul din Austria. Chiar daca nu este un mediu prea placut pentru Sarbatori, cele doua au fost destul de multumite de mica petrecere din salon.

1 afișare
Imaginea articolului Liana a petrecut Sarbatorile intr-un spital din Aus

Liana a petrecut Sarbatorile intr-un spital din Aus

„Suntem foarte bine. Teodora se simte mai bine, iar de vreo doua ore asteptam rezultatele unor analize. Au fost destul de OK Sarbatorile si chiar a venit si Mosul. Ne-a adus un sac plin de dulciuri si alte bunatati si, bineinteles, si cateva jucarii. Nu au fost tocmai niste Sarbatori ca la carte, mai tot timpul petrecandu-l in salonul nostru, dar asta e si nu avem ce face. Tot ce imi doresc este ca fetita mea sa se faca bine cat mai curand si altceva nimic”, ne-a declarat in exclusivitate Liana Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici