Liberalii le-au întors spatele profesorilor

Liberalii au ales: întorc spatele profesorilor, refuzând creşterea salarială solicitată de aceştia şi îmbrăţişează pe mai departe clientela politică a partidului, care şi-a negociat deja procentele din capitolul investiţii în învăţământ.

1 afișare
Imaginea articolului Liberalii le-au întors spatele profesorilor

Liberalii le-au întors spatele profesorilor

Problema principală nu este lipsa banilor în buget pentru creşterea salariilor profesorilor, ci proasta gestionare a fondurilor. Liderii PNL s-au întâlnit ieri, la prânz, la Palatul Victoria, şiau decis să meargă pe aceeaşi linie, a intereselor de partid. au decis să meargă pe aceeaşi linie, a intereselor de partid. Majorarea salariilor profesorilor nu ar creşte nici deficitul bugetar, nici nu ar scădea ratingul de ţară, aşa cum ne prezintă înfric scădea puţin din profiturile clientelei politice, care nu ar mai avea acces uşor la banii publici.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici