Lipsa strategiei energetice scoate din priză afacerile

Clasificând atitudinea autorităţilor vizavi de posibilele scumpiri ale preţurilor gazelor şi electricităţii drept "confuză" şi "inacceptabilă", Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) a cerut ieri Guvernului şi Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) să facă public un grafic al creşterilor preţurilor la electricitate şi gaze în 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Lipsa strategiei energetice scoate din priză afacerile

Lipsa strategiei energetice scoate din priză afacerile

Potrivit acestuia evoluţia preţurilor la gaze şi energie electrică "afectează grav stabilitatea mediului de afaceri", determinând şi o creştere a inflaţiei, care va avea ca efect instabilitatea economică şi o evoluţie necontrolată a preţurilor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici