Loganul, nr. 1 pentru sex

Trei vedete de filme pentru adulti, Ella D. Nisa, Mario Marty si Santiago Ray, de la agentia Belami, au testat confortul catorva modele de masini, in timpul unei partide de sex.

1 afișare
Imaginea articolului Loganul, nr. 1 pentru sex

Loganul, nr. 1 pentru sex

Actorii pot fi vazuti, printre altele, si in productia XXX 'Orgia Vampirilor in Tara Draculei', regizata si produsa de Zoltan Nagy si Kovi, din Ungaria. Dupa indelungi partide de amor, trei modele de masini au iesit in evidenta. Expertii au decretat: Loganul este pe primul loc!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici