'Lui Petre ii este teama ca se va intoarce la mine'

Mioara Roman s-a plans ca ii este din ce in ce mai dificil, acum, dupa divort, pentru ca Petre nu si-a respectat indatoririle. Mai mult, fostul premier ar avea niste bani care nu-i apartin.

1 afișare
Imaginea articolului 'Lui Petre ii este teama ca se va intoarce la mine'

'Lui Petre ii este teama ca se va intoarce la mine'

Mioara, fosta sotie a lui Petre Roman, ne-a marturisit ca are probleme financiare: ex-premierul nu si-a achitat inca datoriile fata de ea si din aceasta cauza sta foarte prost cu banii.'Mi-am vandut o mostenire de la mama si i-am dat banii lui Petre, fara sa banuiesc ce se va intampla. Am ajuns, practic, sa mor de foame', ne-a spus Mioara Roman. 'Petre m-a lasat cu datorii, iar acum nici nu vrea sa vorbeasca cu mine, dar macar sa le plateasca. Nu vorbeste cu mine, pentru ca ii este teama ca se va intoarce la mine', a afirmat, sigura pe ea, Mioara, care nu a vrut insa sa dezvaluie suma pe care i-o datoreaza fostul premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici