Madonna se teme să nu fie asasinată la Bucureşti

Celebra cântăreaţă a primit ameninţări cu moartea din partea grupării extremiste Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei Sosirea Madonnei la Bucureşti pune pe jar serviciile secrete române. Potrivit unor surse confidenţiale citate de Cancan, stafful divei a atenţionat că, în urmă cu câteva luni, aceasta a primit ameninţări cu moartea din partea unei grupări teroriste, care şi-ar fi întins tentaculele şi pe teritoriul României.

3 afișări
Imaginea articolului Madonna se teme să nu fie asasinată la Bucureşti

Madonna se teme să nu fie asasinată la Bucureşti

Diva a solicitat aşadar măsuri sporite de securitate şi, mai mult, ea va fi însoţită la Bucureşti de doi foşti agenţi ai Mossad, experţi în lupta antiteroristă.

Ameninţările cu moartea au fost lansate de unul dintre liderii Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, palestinianul Abdel-A. Acesta i-a transmis, prin intermediul unui site islamist, că "Dacă o voi întâlni pe Madonna, voi avea plăcerea să îi tai chiar eu capul, după ce a răspândit religia ei satanistă şi a întors-o împotriva Isla-mului".

Citeşte mai multe despre concertul Madonnei la Bucureşti pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici