Maltratată de colegi, alungată de profesori

Eleva Andreea Constantinescu, de la Şcoala Generală „Duiliu Zamfirescu" din Focşani, este batjocorită şi bătută sub ochii dascălilor care, în loc s-o apere, îi spun să se mute la altă şcoală. Învaţă bine, se comportă civilizat, dar este crescută de bunică, în timp ce mama şi-a refăcut viaţa în străinătate. Un zvon i-a făcut însă viaţa micuţei Andreea un coşmar. Copiii din şcoală aproape că au ajuns ca, în loc să o salute, să-i spună că mama ei este prostituată în Italia. În timp ce eleva de 11 ani a ajuns şi în spital, bătută crunt de colegi, directorul şcolii şi dirigintele ei nu iau în calcul decât măsura transferului.

1 afișare
Imaginea articolului Maltratată de colegi, alungată de profesori

Maltratată de colegi, alungată de profesori

Andreea Constantinescu este elevă în clasa a V-a F şi se află de ani de zile în plasament la bunica dinspre mamă. Conducerea Inspectoratului Şcolar Vrancea a fost sesizată de bunica Andreei, Georgeta Avrămescu, deoarece nepoata sa este terorizată de colegii de clasă. „Nepoata mea, pe care o cresc din pensia de 86 de lei şi din ce mai trimite maică-sa, este bătută, scuipată şi jignită. I se spune că are o mamă prostituată în Italia, iar profesorii şi conducerea şcolii nu fac nimic", povesteşte cu disperare bunica Andreei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici