Marea criza din buzunare: un sfert din romani nu mai au bani de rate

Dublarea restantelor romanilor la creditele bancare pe primele sapte luni fata de perioada similara din 2008 ar trebui sa aduca masuri temporare dure, precum acordarea de credite numai pentru investitii, crede analistul Ilie Serbanescu.

5 afișări
Imaginea articolului Marea criza din buzunare: un sfert din romani nu mai au bani de rate

Marea criza din buzunare: un sfert din romani nu mai au bani de rate

Restantierului roman, conform unui studiu Coface, este bucurestean, de 30-35 de ani si cu un imprumut de nevoi personale in euro.Situatia nu pare sa se imbunatateasca prea curand: directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, avertizeaza ca, pana sa trecem de consecintele crizei actuale, vom fi loviti de una noua.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici