Mariana Câmpeanu - pentru unii pensionari mumă, pentru alţii ciumă

În plină campanie electorală, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, se foloseşte de autoritatea sa pentru a rezolva cu prioritate dosarele de pensii care ajung la sediul PNL din sectorul 2, zonă în care, a naibii coincidenţă, candidează chiar ministresa pentru un mandat de deputat.

1 afișare
Imaginea articolului Mariana Câmpeanu - pentru unii pensionari mumă, pentru alţii ciumă

Mariana Câmpeanu - pentru unii pensionari mumă, pentru alţii ciumă

coincidenţă, candidează chiar ministresa pentru un mandat de deputat. Mariana Câmpeanu s-a gândit astfel că  fericiţii pensionari ale căror venituri vor fi recalculate cu prioritate, chiar la sediul partidului, îi vor acorda votul, pentru că cineva va avea grijă să le amintească faptul că doamna ministru este candidată la Camera Deputaţilor în Colegiul 9 din Bucureşti. În ceea ce-i priveşte pe toţi ceilalţi pensionari, ei pot să mai aştepte sau se pot călca în continuare în picioare la propriu, la sediul Casei de Pensii.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici