Mariana Chivu: «Cristi are doar o iubită, pe Adelina!»

Mama celui mai bine plătit fotbalist român dezminte informaţiile apărute în revista Spy, potrivit cărora adevărata iubită a căpitanului naţionalei nu ar fi Adelina Elisei, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 3 , ci fotomodelul Andreea Mantea, fostă aspirantă la titlul de Miss Playboy.

1 afișare
Imaginea articolului Mariana Chivu: «Cristi are doar o iubită, pe Adelina!»

Mariana Chivu: «Cristi are doar o iubită, pe Adelina!»

După ce a fost surprins de paparazzii Spy la o întâlnire secretă cu Maria Marinescu într-un coafor imediat după anunţarea divorţului acesteia de Ţiriac jr, aceeaşi revistă face, în ultimul număr, dezvăluiri “bombă” în ceea ce priveşte viaţa amoroasă a lui Cristi Chivu, susţinând că bruneta Andreea Mantea şi nu Adelina Elisei ar fi adevărata iubită a fotbalistului de la Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici