Marius Iacob: Parchetul Capitalei a propus să preluăm noi cauza “Vântu”. S-a lămurit enigma competenţei Parchetului General privind favorizarea infractorului

Şeful Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Marius Iacob, precizează că unitatea de parchet pe care o conduce a preluat dosarul privind săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului de către Sorin Ovidiu Vântu ca urmare a propunerii înaintate de parchetul inferior ierarhic competent să instrumenteze această cauză.

7 afișări

Astfel, Marius Iacob a declarat, în exclusivitate pentru ziarul "Puterea", că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat, la data de 25 noiembrie 2009, de către Serviciul Român de Informaţii, în legătură cu mai multe convorbiri telefonice purtate de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, Alexandru Stoian şi Octavian Ţurcan cu Nicolae Popa, condamnat la o pedeapsă de 15 ani, care se sustrage executării pedepsei.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici