Mascaţii care greşesc adresa plătesc despăgubiri

Cei cărora trupele speciale le vor sparge uşa degeaba vor putea cere bani în instanţă. Plata "deranjului" este reglementată de un nou proiect de lege.

8 afișări
Imaginea articolului Mascaţii care greşesc adresa plătesc despăgubiri

Mascaţii care greşesc adresa plătesc despăgubiri

În cazul în care mascaţii greşesc adresa şi dau buzna peste cine nu trebuie vor plăti despăgubiri. Sau, mai grav, dacă vă vedeţi în pijamale la televizor, filmat în timpul descinderii acestora, puteţi apela la instanţă ca să vi se plătească dau ne morale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici