Maşini tot mai scumpe, drumuri tot mai proaste. Ce conduc Udrea, Videanu şi Vlădescu

România, ţara fără autostrăzi şi şosele este una dintre cele mai profitabile pieţe pentru mărcile auto de lux. Ediţii limitate, modele de colecţie, personalizate sau comandate înainte de a fi lansate oficial, acestea sunt autoturismele afaceriştilor şi persoanelor publice din România.

1 afișare
Imaginea articolului Maşini tot mai scumpe, drumuri tot mai proaste. Ce conduc Udrea, Videanu şi Vlădescu

Maşini tot mai scumpe, drumuri tot mai proaste. Ce conduc Udrea, Videanu şi Vlădescu

Unii neagă, alţii le iau pe firmă, însă cei mai mulţi preferă anonimatul şi plătesc bani buni pentru ca dealerii şi importatorii să le asigure confidenţialitate absolută. Deşi nu există prea multe nume, există cifre care vorbesc de la sine. În România circulă aproximativ 200 de maşini Bentley, 25 de Lamborghini şi 60 de Ferrari.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici