Măsurile anticriză, îngropate într-o comisie

Liderii coaliţiei de guvernare s-au reunit ieri la Senat pentru a discuta măsurile anticriză ale PSD, care a expus în planul anticriză înaintat partenerului de guvernare, PDL, o serie de măsuri importante, la care atât ei, dar mai ales mediul de afaceri românesc aşteptau un răspuns.

2 afișări
Imaginea articolului Măsurile anticriză, îngropate într-o comisie

Măsurile anticriză, îngropate într-o comisie

Printre acestea se numără, pe lângă eliminarea impozitului forfetar începând cu 1 septembrie şi cele privind reducerea TVA la alimente, şi crearea Fondului naţional de locuinţe, care este o măsură complementară programului ''Prima Casă'', plata TVA la încasarea facturii.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici