Măsurile dure ne dau o şansă anul viitor

Creşterea produsului intern brut din trimestrul doi a fost o surpriză pozitivă pentru economia românească, chiar dacă mediul economic este încă ostil, a declarat Lucian Anghel, economistul şef al Băncii Comerciale Române.

2 afișări
Imaginea articolului Măsurile dure ne dau o şansă anul viitor

Măsurile dure ne dau o şansă anul viitor

"Sunt semnale pozitive că în 2011 vom începe să avem o creştere economică sănătoasă şi sustenabilă. Chiar dacă măsurile de austeritate luate de Guvern sunt foarte dure pentru populaţie, ele ajută în schimb la creşterea economică de anul viitor, care se va baza pe indicatori economici sustenabili. În plus, restructurarea cheltuielilor statului, restructurarea sectorului public şi privat ajută pe termen mediu şi lung la relansarea economică sustenabilă'', a declarat, ieri, Anghel, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici