Medicii de la Grigore Alexandrescu l-au trimis pe Gabriel printre îngeri

Legislaţia privind malpraxisul va fi completată astfel încât comisia de specialitate să poată fi sesizată de managerul spitalului, de Minister sau chiar de Autoritatea de Sănătate Publică, întrucât, în prezent, "gestionarea unui pacient se face după cutume, iar pacienţii nu-şi cunosc drepturile".

10 afișări
Imaginea articolului Medicii de la Grigore Alexandrescu l-au trimis pe Gabriel printre îngeri

Medicii de la Grigore Alexandrescu l-au trimis pe Gabriel printre îngeri

Aşa anunţa minunatul ministru al sănătăţii, Eugen Nicolăescu, exact în ziua în care cotidianul "Curentul" prezenta cazul şocant al părinţilor Kirotich Dankan Kandash şi Mihai Maria, care au ajuns la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală cu bebeluşul lor, Kirotich Gabriel Kiplagat, în vârstă de numai trei zile, cu o problemă ce, în mod normal, ar fi trebuit să se rezolve destul de uşor. Numai că totul s-a rezolvat până la urmă cu decesul micuţului, în urmă cu o lună.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici