Mediul lipitorilor

ZIUA va prezenta in continuare un caz stupefiant care demonstreaza modul in care politicienii romani aflati la guvernare se folosesc de functiile de conducere pentru a face afaceri de milioane de euro. Principalii actori ai cazului de fata sunt Sulfina Barbu si Silvian Ionescu, doua personaje care, in timp ce detineau functiile de ministru al Mediului, respectiv sef al Garzii Nationale de Mediu, nu aveau nici o problema sa faca afaceri chiar in domeniul in care activau.

1 afișare
Imaginea articolului Mediul lipitorilor

Mediul lipitorilor

Cei doi detin, din 2005, desi in acte apar abia incepand cu anul 2007, societatea KVB Economic SRL, al carei principal obiect de activitate este consultanta in materie de mediu. Mai precis, societatea Sulfinei Barbu si a lui Silvian Ionescu ofera servicii de protectia mediului si dezvoltare urbana si rurala, iar, potrivit site-ului propriu, serviciile firmei se adreseaza societatilor comerciale si administratiilor publice. Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu detine 27% din actiuni. Tot 27% are si ex-ministrul Mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici