Melcii din parlament isi iau casa cu ei

Demnitarii care stau in vile de protocol vor avea posibilitatea sa le cumpere cu prioritate. Camera Deputatilor a adoptat ieri legea privind vanzarea imobilelor din patrimoniul RAAPPS. Potrivit actului normativ, chiriasii din aceste imobile le pot cumpara prin negociere directa, fara licitatie.

1 afișare
Imaginea articolului Melcii din parlament isi iau casa cu ei

Melcii din parlament isi iau casa cu ei

Printre beneficiarii proiectului de lege se numara si demnitari care stau intr-o vila de protocol, desi le-a expirat mandatul:  Mircea Geoana (fost ministru de externe), Petre Roman (fost ministru de externe), Vasile Dancu (fost ministru al informatiilor), Serban Mihailescu (fost secretar general al guvernului), Serban Nicolae (fost consilier al presedintelui Ion Iliescu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici