Video Mercedesurile si BMW-urile aduc moartea

In revista presei online de astazi stirea din Gandul.info este de departe de maxim interes: soferii de Tranbant sunt cel mai putin dispusi sa riste sa fie implicati in accidente, in timp ce instinctul cel mai mic de conservare il au posesorii de Mercedesuri si BMW-uri. Din Mediafax.ro, stirea legata de Viagra atrage atnetia nu atat prin utilizarea viagrei si de catre femei, cat numele cercetatorului ce anunta acest lucru: Nurnberg, trezind asocieri care iti pot taia cheful de zbenguieli erotice. Alte stiri interpretate intr-un stil relaxant, de vara, in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

1 afișare

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 10 minute. “Urzica de presa” este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la ora 13) difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici