Merkel bate cu pumnul în masă la Bucureşti şi cere plata datoriilor către firmele germane

Puternicul cancelar al Germaniei Angela Merkel a revendicat ieri la Bucureşti, pe un ton ridicat, în întâlnirile pe care le-a avut cu premierul Emil Boc şi cu preşedintele Traian Băsescu plata datoriilor statului român către firmele germane şi retrocedarea rapidă a proprietăţilor etnicilor germani.

5 afișări
Imaginea articolului Merkel bate cu pumnul în masă la Bucureşti şi cere plata datoriilor către firmele germane

Merkel bate cu pumnul în masă la Bucureşti şi cere plata datoriilor către firmele germane

Germania este principalul partener comercial al României (13 mld. euro schimburile comerciale în 2009) şi al treilea investitor străin (peste 7,5 mld. euro), însă în ultimii ani relaţiile politice nu au fost dintre cele mai cordiale, în ciuda faptului că şi la Berlin şi la Bucureşti conduc guverne de dreapta.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici