Mihaela, i-ai păruit amantele lui Chişu?

Apărută în noiembrie 2004, controversata carte “Singur sub duş” a lui Dan Chişu continuă şi acum să facă valuri în lumea mondenă. Deşi autorul ei nu a dezvăluit niciodată adevărata identitate a personajelor feminine, revista Star a descoperit că focoasa roşcată Regu Pescu e copia fidelă a Mihaelei Rădulescu.

1 afișare
Imaginea articolului Mihaela, i-ai păruit amantele lui Chişu?

Mihaela, i-ai păruit amantele lui Chişu?

Regu Pescu, prezenţa feminină roşcată, focoasă şi celebră din carte, te duce însă imediat cu gândul la Mihaela, femeia cu care Chişu a avut în trecut o relaţie de patru ani de zile: “Era de o frumuseţe crudă, nemaiîntâlnită de mine până atunci, cu un corp perfect, antrenat să stea bine de sute de ore de gimnastică, ce-i dădeau o ţinută de invidiat... Leoaică dominatoare nu lăsa ce era al ei chiar cu riscul de a se face de râs, împrăştiind pumni sau picioare, atât ţiganilor care încercau s-o buzunărească în piaţă, cât şi mitocanilor, travestiţi în domni pe la recepţii simandicoase”.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici