Mihaela Rădulescu : "Nu mă confundaţi cu femeile decorative"

Mihaela Rădulescu iese din nou la rampă. După un divorţ care ţinut prima pagină a ziarelor şi după o relaţie asumată cu un bărbat mult mai tanăr decat ea, vedeta Antenei 1 a acordat un interviu publicaţiei “Academia Caţavencu”, in care vorbeşte relaxat despre ultimele evenimente importante din viaţa ei.

1 afișare
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu : "Nu mă confundaţi cu femeile decorative"

Mihaela Rădulescu : "Nu mă confundaţi cu femeile decorative"

"Nu mă confundaţi cu femeile decorative care se despart de milionari şi, implicit, de toată regia de viaţă cu aceştia, pentru că ele n-au muncit niciodată. Nu e personajul meu. Succesul meu nu se manifestă doar pe tarabe sau pe sticlă, e chiar mult mai palpabil la bancă, în conturi. Cât despre renunţări, renunţ doar la ce nu mă face să merg înainte, să evoluez.", spune vedeta TV.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici