Mihaelei Rădulescu nu-i plac bărbaţii-gospodină

Chiar dacă prinde contur din ce în ce mai tare moda bărbaţ ilor-casnici, cei care renunţă la serviciu în detrimentul gospodăririi casei, vedeta Antena 1 se fereşte de acest gen de masculi.

1 afișare
Imaginea articolului Mihaelei Rădulescu nu-i plac bărbaţii-gospodină

Mihaelei Rădulescu nu-i plac bărbaţii-gospodină

„Nu aş putea trăi niciodată cu un astfel de individ, pe care nu-l pot numi bărbat. Mie îmi plac cei puternici care impun respect şi nu molatecii care mă aşteaptă acasă cu şorţul de bucătărie la brâu şi cu masa pusă. Nu l-aş lăsa niciodată pe soţul meu să calce, să spele vase sau să dea cu aspiratorul. Şi-ar pierde automat din valoare, în ochii mei”, este de părere Mihaela.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici