Mihai Stanisoara, ministru de clan

"Totul pentru Basescu" este deviza sub care ministrul Armatei, sotia sa si prefectul de Mehedinti au planuit destituirea abuziva a unor consilieri PSD pentru ca PDL sa puna mana pe fondurile judetului inainte de alegeri.

4 afișări
Imaginea articolului Mihai Stanisoara, ministru de clan

Mihai Stanisoara, ministru de clan

Consiliul Judetean Mehedinti are 31 de consilieri proveniti de la trei partide: PSD, PDL si PNL. Dintre acestia, doar 14 sunt de la PDL. Adica, PDL nu detine majoritatea. Cum niciun pesedist sau penelist nu a dorit sa sara in barca lui Base, triada severineana Stanisoara-Anca-Mitu s-a gandit ca poate sa obtina mult dorita majoritate prin destituirea unor consilieri PSD.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici