Mii de afaceri, scoase la vânzare pe internet

Vânzarea afacerilor pe internet a devenit un adevărat fenomen, în condiţiile în care, în perioada septembrie 2008-septembrie 2009, doar pe portalul okazii.ro postările s-au dublat, ajungând la 2.000 de anunţuri.

3 afișări
Imaginea articolului Mii de afaceri, scoase la vânzare pe internet

Mii de afaceri, scoase la vânzare pe internet

Pe okazii.ro, categoria "Afaceri de vânzare" cuprinde peste 300 de anunţuri, iar cea "echipamente industriale" - mai mult de 800 de postări. Ieri, pe portalul anunturi.ro, în mai puţin de o oră, s-au listat cel puţin şase oferte de vânzare a unor mici afaceri.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici