Mii de oameni riscau sa moara din cauza unui baraj fisurat

Autoritatile au decis golirea zecilor de milioane de metri cubi de apa din acumularea Tileagd. Masura a fost dispusa în regim de urgenta si se deruleaza, de mai bine de o luna, în cel mai mare secret pentru a nu panica miile de bihoreni din localitatile situate în aval de baraj, care ar putea fi maturate de ape.

1 afișare
Imaginea articolului Mii de oameni riscau sa moara din cauza unui baraj fisurat

Mii de oameni riscau sa moara din cauza unui baraj fisurat

Prima fisura in cel mai mare baraj de pe râul Crisul Repede a fost descoperita acum doua decenii, dar autoritatile au decis sa o ignore.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici