Mii de tulceni fac baie cu apa din calorifere!

Poliţiştii şi inspectorii furnizorului de agent termic n-au reuşit decât să mai reducă temporar din pierderile de apă de pe reţeaua de termoficare. În prezent, din calorifere se fură în jur de 20-25.000 de metri cubi de apă, lunar, la nivelul întregului municipiu. O parte din tulceni recunosc faptul că folosesc apa din calorifere pentru a face o baie sau pentru a spăla haine. „Din 1995 nu avem apă caldă. Atunci, instalaţiile toate erau la pământ. În timp le-au mai reparat, dar în scările de bloc instalaţiile sunt foarte vechi.

1 afișare
Imaginea articolului Mii de tulceni fac baie cu apa din calorifere!

Mii de tulceni fac baie cu apa din calorifere!

Costă enorm ca să le înlocuim. Aşa că preferăm să folosim apa din calorifere. Nu este foarte murdară şi, dacă o laşi o perioadă să se decanteze, devine chiar limpede. Ne spălăm şi noi, spălăm şi rufe. Ce să facem, să stăm nespălaţi?", a spus un locatar al unui apartament din cartierul „Vest". Aproape la fel se în­tâm­plă şi în cartierul „23 Au­gust".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici