Miliarde pentru pohta Adomniţei

Urmând modelul predecesorului său de la Educaţie, care a scos 60 de mii de euro din visteria ministerului pentru a achiziţiona cea mai recentă variantă a modelului Audi A6, constructorul Cristian Adomniţei vrea pentru pohta sa 8,5 miliarde de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Miliarde pentru pohta Adomniţei

Miliarde pentru pohta Adomniţei

El a decis în luna octombrie că ar trebui să organizeze o licitaţie prin care să achiziţioneze patru autoturisme berline pentru colegii săi demnitari. Adomniţei şi ai lui au ajuns la această concluzie după ce au simţit pe pielea lor că patru dintre autoturismele berline existente în parcul auto al ministerului sunt uzate fizic şi nu mai prezintă siguranţă. Vorba românului: obrazul subţire cu cheltuială se ţine!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici