Milioane de „refugiaţi“ din cauza poluării sonore

Peste zece milioane de europeni sunt nevoiţi, anual, să părăsească zonele urbane din cauza zgomotului creat de traficul rutier, aerian sau de vecinii gălăgioşi.

1 afișare
Imaginea articolului Milioane de „refugiaţi“ din cauza poluării sonore

Milioane de „refugiaţi“ din cauza poluării sonore

Zgomotul creat de traficul rutier în Bucureşti, dar şi în celelalte oraşe mari ale ţării provoacă zilnic nervi, oboseală şi stres. În marile intersecţii, şoferii uită să mai ia mâinile de pe claxoane, motoarele vehiculelor, deşi mai silenţioase decât în trecut, creează încă un zgomot infernal, duruitul pickhammerelor de pe şantierele în construcţii nu se mai opreşte. Acest vacarm urban este motivul pentru care multe persoane suferă constant de dureri de cap, stări de anxietate, irascibilitate. Întreg vacarmul poate fi numit simplu: poluare fonică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici