Minele vor fi divizate, dar tot vor îngropa bani

Înglodate în datorii şi cu prea multe mine considerate neviabile, companiile din sectorul minier caută soluţii împreună cu Ministerul Economiei pentru ieşirea din impas.

5 afișări
Imaginea articolului Minele vor fi divizate, dar tot vor îngropa bani

Minele vor fi divizate, dar tot vor îngropa bani

În timp ce ministerul încearcă să scape de "balastul" datoriilor istorice ale Companiei Naţionale a Huilei (CNH), Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) arată că are de recuperat 500 mil. lei de la CET-uri, aproape de două ori mai mult decât are de dat statului şi furnizorilor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici