Ministrul David s-a dat în fapt

Filorii care l-au supravegheat pe magistratul Marian Sîntion aparţin Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, a recunoscut miercuri seară ministrul Internelor, Cristian David.

1 afișare
Imaginea articolului Ministrul David s-a dat în fapt

Ministrul David s-a dat în fapt

Ca să scape de răspundere, ministrul a aruncat vina pe schimbările majore pe care tocmai ce le face la Serviciul secret. Conform spuselor lui, "o anumită parte" din structură este răspunzătoare de filaj. Dar explicaţia sa este absolut puerilă. Această structură care se ştia că urmează a fi reformată de ministrul David nu l-ar fi filat pe Marian Sîntion, ci pe însuşi ministrul David, dacă era vorba de o "răzmeriţă", culmea, de la nivelul 2 şi mai ales 3 din direcţie, după cum a spus. Şi chiar şi aşa, înseamnă că nu-şi stăpâneşte deloc ograda peste care se laudă că-i ministru şi micii şefuleţi, nici măcar "greii" ministerului, îi vin de hac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici