Mircea Andrei - secretar al şedinţelor administratorilor evazionişti de la Realitatea

După cum deja presa a relatat, în urma controlului desfăşurat de ANAF la Realitatea Media SA, cei şase administratori, Liviu Luca, Iacob Baciu, Achille Duţu, Dumitru Costin, Ion Eftimie şi Marius Petcu, au fost deferiţi DNA pentru infracţiunea de evaziune fiscală pentru un prejudiciu calculat de 1,5 milioane de euro. Revista „Kamikaze“ a publicat în exclusivitate la începutul lunii iunie sesizarea penală din 12.03.2010 depusă de fiscul romånesc la DNA, pe care o puteţi citi aici.

2 afișări
Imaginea articolului Mircea Andrei - secretar al şedinţelor administratorilor evazionişti de la Realitatea

Mircea Andrei - secretar al şedinţelor administratorilor evazionişti de la Realitatea

Surse judiciare ne-au declarat sub protecţia anonimatului că, în urma studierii celor 333 de file ale dosarului anexat de Fisc sesizării penale, în plus faţă de cele semnalate în sesizare, anchetatorii au constatat că, din păcate pentru cei şase administratori deferiţi DNA, contractele de cesiune de drepturi de autor încheiate de Realitatea Media, chiar începånd cu februarie 2005, formular purtånd viza avocatului Mircea Andrei, conţin prevederi clare care se încadrează chiar în alineatul 25 din norma metodologică citată mai sus.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici