Mircea Diaconu, în rolul de primar general

Liberalii au planuri ambiţioase pentru câştigarea Primăriei Capitalei. La vârful PNL se vorbeşte despre stabilirea unui candidat-surpriză pentru funcţia de edil, o variantă de lucru fiind cunoscutul actor şi senator Mircea Diaconu.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Diaconu, în rolul de primar general

Mircea Diaconu, în rolul de primar general

"Mircea Diaconu intră în cărţi pentru a candida la Primăria Generală", au declarat pentru ziarul "Puterea" surse din PNL. Senatorul neagă că şi-ar dori fotoliul de edil, însă evită să răspundă ferm dacă a purtat sau nu discuţii despre o eventuală candidatură a sa. "Nu, nici vorbă, nu am astfel de gânduri. Oricum, astea sunt lucruri pe care le discutăm în interiorul partidului, nu cu dumneavoastră. Momentan altele sunt priorităţile partidului. Oricum, mai mult despre lucrurile astea (candidatul pentru Primărie, n.r.), le vom discuta la primăvară", a declarat liberalul pentru "Puterea", lăsând portiţa deschisă pentru candidatura sa la Primăria Capitalei.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici