Mircea, Klaus şi cu Crin îl trimit pe submarin

Mircea Geoană, Crin Antonescu şi Klaus Johannis susţin, la unison, că sunt perfect compatibili, chiar dacă există diferenţe de doctrină politică între ei şi se arată convinşi că vor reuşi să „construiască împreună rămânând, totuşi, diferiţi“.

5 afișări
Imaginea articolului Mircea, Klaus şi cu Crin îl trimit pe submarin

Mircea, Klaus şi cu Crin îl trimit pe submarin

Invitaţi în emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, cei trei au vorbit despre nevoia de reunificare a societăţii româneşti şi modul în care vor face această coaliţie eterogenă să funcţioneze.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici