Mişcarea Reformatoare atrage artiştii

Formaţiunea civică lansată de Codrin Ştefănescu a început să atragă nume sonore dintre VIP-urile autohtone. O serie de artişti renumiţi, printre care se numără Gheorghe Zamfir, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda, Marcel Pavel, caricaturistul Mihai Stănescu şi fostul fotbalist Ilie Dumitrescu au decis să se înscrie în noua formaţiune politică.

1 afișare
Imaginea articolului Mişcarea Reformatoare atrage artiştii

Mişcarea Reformatoare atrage artiştii

Iniţiatorii Mişcării au ţinut să precizeze că aceşti artişti şi-au arătat interesul faţă de principiile noii formaţiuni şi nu s-au alăturat Mişcării doar pentru că sunt mari nume în România. În plus, printre noii membri ai formaţiunii lansate de Codrin Ştefănescu se mai află Gheorghe Gheorghiu, Tavi Colen, Marin Petrache Pechea, Florin Petrescu, Dragoş Stoica, Cornel Palade şi Romică Ţociu. „Acesta nu este un afiş al unui show grandios, ci sunt cei care şi-au manifestat, deja, încrederea în ideile şi principiile Mişcării Reformatoare. Sunt oameni care vin alături de noi cu tot sufletul, oameni care simt nevoia de schimbare. Sunt prietenii noştri“, se afirmă într-un comunicat de presă al Mişcării Reformatoare. Conform surselor noastre, în următoarele zile ar urma să adere la Mişcarea Reformatoare o serie de actori şi regizori celebri, care deja lucrează la un proiect privind reformarea teatrului şi a cinematografului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici