Mogul Exchange aruncă în aer cursul euro - leu

Românii ar putea da între 4,3 şi 5 lei pentru un euro până la finele anului. Aşa arată scenariul privind evoluţia cursului de schimb, zugrăvit de cei mai importanţi oameni de afaceri întrebaţi de ziarul Gândul, după ce Dinu Patriciu, fostul proprietar al grupului petrolier Rompetrol, a avansat cifra de 4,7-4,8 lei/euro.

4 afișări
Imaginea articolului Mogul Exchange aruncă în aer cursul euro - leu

Mogul Exchange aruncă în aer cursul euro - leu

La polul opus, pesimiştii cred că leul ar putea atinge pragul psihologic de 5 lei/euro, la finele anului, iar explicaţia este simplă: economia nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici