Moguli de provincie: baronii conduc judeţele cu telecomanda în mână

Baronii locali au învăţat rapid la ce foloseşte libertatea de de expresie. O demonstrează numărul mare de televiziuni, radiouri şi ziare pe care aceştia le deţin, direct sau prin interpuşi, posturi prin care controlează judeţele, îşi reglează conturile cu adversarii politici sau economici şi îşi asigură ascensiunea în politică.

1 afișare
Imaginea articolului Moguli de provincie: baronii conduc judeţele cu telecomanda în mână

Moguli de provincie: baronii conduc judeţele cu telecomanda în mână

Câştigul politic pe care îl asigură proprietatea directă sau prin intermediari a unei televiziuni e de multe ori mai important decât cel financiar şi asta pentru că, cel mai adesea, afacerile din zona mass-media se dovedesc a fi veritabile găuri negre, în care politicienii pierd an de an bani. De multe ori însă îi recuperează din altă parte.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici