MOGULUL CELULELOR STEM

Conflict flagrant de interese: directorul executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), care avizează stocarea de celule stem, este membru fondator al unei fundaţii în care se regăseşte şi singura firmă din România autorizată în acest domeniu.

1 afișare
Imaginea articolului MOGULUL CELULELOR STEM

MOGULUL CELULELOR STEM

Victor Zota, directorul executiv al ANT, îşi asociază numele cu cel al Fundaţiei Eurocord România. ONG-ul a fost înfiinţat de Zota, de compania Cord Blood Center RO (CBC) - unica bancă de celule stem din ţară, dar şi de acţionarii plus managerul CBC. Firma în cauză, cu sediul în Cluj-Napoca, nu deţine nici aviz pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici