Moni s-a mutat la apartament

Război rece cu sora ei şi relaţie distantă cu soţul. Monicăi Columbeanu nu-i mai intră nimeni în graţii în această perioadă, fotomodelul găsind ca scuză pentru comportamentul ei stresul din timpul licenţei.

1 afișare
Imaginea articolului Moni s-a mutat la apartament

Moni s-a mutat la apartament

Recent, ea a făcut un gest care lasă loc de interpretări şi care ridică numeroase semne de întrebare în contextul în care în cercurile mondene se vorbeşte tot mai des despre un iminent divorţ în familia Columbeanu.Moni a părăsit domiciliul conjugal de la Izvorani şi s-a refugiat în apartamentul ei de pe Calea Victoriei, după cum anunţă agenţia sandy-bell.com. Motivul nu este deloc unul foarte întemeiat, soţia lui Iri mărturisind că nu poate să înveţe la Izvorani, ci doar într-un birou special amenajat. Zis şi făcut!

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici