Monica Columbeanu îşi ia vilă pe Champs Elysees, la Paris

In viaţa Monicăi Columbeanu cariera ocupă un loc important. Soţia miliardarului pleacă, la începutul acestui an, la Paris pentru a urca pe podium în cadrul unui festival important. Cum are de gând să stea mai multă vreme acolo, doamna Monica a pus ochii pe un apartament luxos de pe Champs Elysees, iar zilele acestea vrea să şi-l achite.

1 afișare
Imaginea articolului Monica Columbeanu îşi ia vilă pe Champs Elysees, la Paris

Monica Columbeanu îşi ia vilă pe Champs Elysees, la Paris

Nu a vrut să vorbească despre preţul piperat al locuinţei, dar îl va lua gata mobilat cu tot ce-i trebuie. Soţul său va merge şi el des în capitala Franţei, ca să stea împreună cu Monica şi s-o sprijine, dar să facă şi shopping. Anul acesta va fi unul profitabil pentru top-model, mai ales că are oferte atât din Italia, cât şi din Franţa pentru a fi vedeta care prezintă diverse colecţii. In casa din Paris, Monica îşi va face un loc numai al ei, unde va lucra şi se va întâlni cu ai săi colaboratori, dar şi cu prietenii pe care îi va cunoaşte acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici