“Motiunea de cenzura nu e benefica pentru PSD”

Liderul grupului social-democrat din Senat, Ion Iliescu, a reafirmat, ieri, ca o motiune de cenzura nu este benefica pentru PSD in acest moment. “Trebuie sa ne gandim la finalitatea ei. Pe de o parte sunt de inteles foarte multe nemultumiri ale organizatiilor locale, fata de felul cum guvernul rezolva o suita de probleme, dar trebuie sa judecam ce se intampla dupa, sa se faca o consultare cu celelalte partide, sa vedem care e punctul de vedere dominant”, si-a justificat el parerea.

1 afișare
Imaginea articolului “Motiunea de cenzura nu e benefica pentru PSD”

“Motiunea de cenzura nu e benefica pentru PSD”

Iliescu a admis ca sunt sanse mari ca un guvern cu 20% sustinere in Parlament sa fie daramat, dar a spus ca exista si posibilitatea ajungerii la alegeri anticipate, ceea ce ar duce la preluarea controlului de catre “factorul cel mai perturbator din viata politica”, presedintele Traian Basescu. Mai mult, presedintele de onoare al PSD, si-a reafirmat ieri, in Biroul Permanent National al PSD, scepticismul fata de succesul pe care l-ar avea depunerea unei motiuni de cenzura in Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici